COMMERCE CENTRE A15

MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

COMMERCE CENTRE A15 biedt ruimte aan 18 representatieve en multifunctionele bedrijfspanden die varieren van 204 m2 tot 290 m2 B.V.O. 
De units zijn eenvoudig te koppelen waardoor de mogelijkheid ontstaat voor grote units met een maximum van 2300 m2 B.V.O.
Indien gekozen wordt voor het koppelen van de units kan ook de gevel hierop aangepast worden. De Units hebben een vrije hoogte van ca. 8 meter een een vloerbelasting van 2500 kg per m2.

Optioneel kan een verdiepingsvloer in de unit aangebracht worden. Ook kunnen voorbereidingen getroffen worden voor realisatie van een kantoorruimte. In de gevels van de units kunnen grote gevelopeningen gemaakt worden, waardoor de ruimte als SHOWROOM kan fungeren. Tevens kan gekozen worden voor het aanbrengen van daklichten. Elke unit heeft 4 parkeerplaatsen die op eigen terrein liggen. De beveiliging is collectief geregeld.

18 UNITS / 204 m2 tot 2300 m2 / SHOWROOM / DAKLICHTEN / 4 PARKEERPLAATSEN / BEVEILIGING

Blok A

Blok A is het meest naar het zuiden toe gelegen blok. Hierin zijn 9 units opgenomen. De afmetingen van de afzonderlijke units bedraagt ca 10 x 24 m.

>> download plattegrond Blok A (pdf)

Blok B

Ook in Blok B zijn 9 units opgenomen. De afmetingen van de afzonderlijke units bedraagt ca. 10 x 20 m. 

>> download plattegrond Blok B (pdf)

Te koop / verkocht

Hierboven kunt u zien welke units nog beschikbaar zijn. In het voorjaar van 2013 worden de units opgeleverd.

X = verkocht

X = optie

>> Interesse? Neem contact op.